top of page

NU SLÄPPER VI 2024 ÅRS TEAM

Uppdaterat: 10 nov. 2023

Just nu fyller vi vårens grupper, skynda dig att boka din plats
VAD ÄR TEAM?

Individuellt anpassad träning i grupp

Du tränar tillsammans med andra i en grupp med 4-6 personer, där alla i gruppen har samma mål.

Dubbelt dubbelt för pengarna & nya vänner på köpet


Förändra din livsstil en gång för allaFLER LYCKAS I ETT TEAM

Det finns goda skäl till varför TEAM är en så effektiv metod för att uppnå dina träningsmål. Denna träningsform kombinerar det bästa av två världar - individuell uppmärksamhet och gruppdynamik - och det är just denna unika balans som gör att fler människor lyckas nå sina mål när de deltar i TEAM.

Genom att hålla grupperna små kan tränaren fokusera på varje deltagares specifika behov och mål. Detta innebär att träningen kan anpassas och skräddarsys, vilket ökar chanserna att uppnå önskade resultat. Deltagarna får direkt feedback, teknikförbättringar och stöd som är anpassat efter deras egen nivå och målsättning.

Gruppdynamiken som uppstår i TEAM skapar en inspirerande och stödjande atmosfär. Många människor finner motivation och energi genom att träna tillsammans med andra. Gruppen fungerar som en inbyggd supportstruktur där deltagarna kan uppmuntra varandra, utmana varandra och hålla varandra ansvariga. Detta sociala element gör träningen roligare och mer engagerande, vilket i sin tur ökar sannolikheten att man håller sig till sin träningsrutin och når sina mål.

Sist men inte minst, TEAM erbjuder en kostnadseffektiv lösning. Det är ett bra alternativ för dem som vill ha professionell vägledning samtidigt som de delar kostnaden med 4-5 andra deltagare.

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren träningsentusiast, kan TEAM vara den träningsform som tar dig ett steg närmare dina mål och hjälper dig att lyckas med din träningsresa.


NYFIKEN PÅ VILKA TEAM VI LANSERAR 2024? SWAJPA HÄR!LÄS MER OM TEAM OCH HUR DU BOKAR DIG

Ett möte hos oss är helt kostnadsfritt och förutsättningslöst, vi ger dig information om grupperna. Börja ditt nya liv nu – läs mer eller boka en plats redan idag!

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page