top of page

EGYM

Toppmodern cirkelträning i form av EGYM. Att träna med EGYM är enkelt, snabbt och motiverande. Välkommen att prova du också!

egym maskiner

Hur fungerar EGYM?

Maskinerna ställs in en gång och anpassar sig sedan till dig. Träningsformen passar både erfarna och nya användare och ingår i ditt Clubmedlemsskap hos oss på GYM 101 Fitness.

EGYM Framtidens träning!

EGYM erbjuder smart träning anpassad till varje individ för att göra träningen mer personlig, effektiv och motiverande. EGYMs digitaliserade upplevelse består av ett ekosystem som bygger på hela träningsresan på och utanför gymmet och ger medlemmar en komplett träningsupplevelse som ger dem optimala förutsättningar för att lyckas med träningen - för alla, från nybörjare till professionella.

egym fran sidan

Intelligent träning som passar alla…

Alla tränar framgångsrikt med eGym! En enda instruktör kan coacha alla medlemmar som tränar i cirkeln, både individuellt och parallellt. Med eGyms unika sätt att träna blir träningen också mer varierad och effektiv vilket gör den betydligt roligare – precis som vi tycker att träning ska vara.

EGYM – framtidens träning och det erbjuder vi alla våra medlemmar och ingår i våra årskort!

EGYM är modern och professionell träningsutrustning för cirkelträning, maskinerna genererar motstånd med hjälp av en motor och justerar vikten dynamiskt till användarens styrka. Detta gör träningen mer varierad och användaren kan välja mål som muskelbyggnad, prestationsförbättring, rehabilitering, viktminskning eller atletisk träning från nybörjare till professionell nivå.

egym stor bild
egym aldre

Ergonomisk design…

Maskinerna ställs in en gång, sedan anpassar de sig efter användaren när man loggar in med sitt armband. Den stora skärmen gör det enkelt att se och följa sina framgångar.
Träningsdata synkroniseras automatiskt med Fitness App som också kan kopplas till t.e.x. Fitbit, Polar, Runkeeper, Precor mfl.

Fitness App…

När du tränar med eGym använder du även vår eGym Fitness App där din aktivitet och träningseffekt mäts. En eGym-poäng motsvarar ungefär den mängd energi kroppen förbränner på en minut, när du sitter ner. För att motverka eller behandla vanliga sjukdomar som övervikt, högt blodtryck etc. rekommenderar världshälsoorganisationen (WHO) en aktivitetsnivå på 500 eGym-poäng per vecka. Men hälsofördelarna fortsätter förstås att öka om du tränar ännu mer!

egym app
egym bild

Så tränar man…

Att träna med eGym är enkelt, snabbt och motiverande. Eftersom maskinen anpassar sig efter dina förutsättningar så passar den både proffs och mindre erfarna användare. Tillsammans med tränaren kan välja mål som muskelbyggnad, prestationsförbättring, rehabilitering, viktminskning eller atletisk träning från nybörjare till professionell nivå. Sedan följer man sina framsteg själv genom Fitness App

bottom of page