top of page

SENIORTRÄNING

 Forskning visar att det aldrig är för sent. Om du börjar träna vid 90, så förlänger du i genomsnitt livet med mer än 2 år! 

SENIORANPASSADE TRÄNINGSPASS

Träningsbarheten finns kvar oavsett om du är 60, 70, 80, 90 eller 100 år gammal. Tränar du regelbundet får du större och starkare muskler, punkt!  Och flertalet studier visar att träning ger positiva effekter för seniorer och bidrar till en ökad livskvalitet så det är vads vi erbjuder alla våra seniorer en ökad livskvalité och att stärka kroppen tillsammans med andra för att helt enkelt orka bli gammal.

Alla våra seniorpass är anpassade så att alla kan vara med och vi hjälper dig med övningar där du är eller känner dig begränsad, då vi vill kunna möta dig på bästa sätt och se till att alla kan vara med i gemenskapen som träningen ger oss!

seniortraning GYM101

DET ÄR ALDRIG FÖR SENT ATT BÖRJA TRÄNA!

Forskningen visar dessutom att livskvalitén blir bättre under de sista åren. I genomsnitt kan en person som börjar träna vid 90 år minska ”sängläge” med mer än 3 år. Kanske välja golf före långvård! (Både livslängd och livskvalité blir förstås ännu bättre om man börjar tidigare).

bottom of page