top of page

FÖRETAGSUTMANINGEN

Uppdaterat: 9 nov. 2023


UTMANA DINA ANSTÄLLDA I FÖRETAGSUTMANINGEN

Nu har du chansen att anmäla ditt företag till Företagsutmaningen på GYM 101 FItness. Genom vår företagsutmaning vill vi utmana era anställda till en fysiskt aktiv livsstil och göra arbetsplatsen mer attraktiv för såväl anställda som arbetsgivare.
Ett Hälsosamt Val För Din Personal!

Vi är glada över att presentera "Företagsutmaningen" - ett unikt och kraftfullt program som kommer att revolutionera din arbetsplats genom att främja hälsa, trivsel och sammanhållning bland dina anställda. Vår vision är att skapa "Ett Friskare Företag" och vi är övertygade om att detta program kommer att bidra till just det!


Vad Är "Företagsutmaningen"? "Företagsutmaningen" är en skräddarsydd hälsoutmaning som kombinerar fysiska möten med onlineaktiviteter via vår träningsapp. Det är en interaktiv och engagerande upplevelse som främjar en hälsosam livsstil bland dina anställda samtidigt som det skapar en positiv arbetsmiljö. Vi skapar utmaningar som passar just era behov och målsättningar för att säkerställa maximal deltagande och motivation.

Varför ska ditt företag vara med i Företagsutmaningen?

  • Fysisk Aktivitet: Vi främjar regelbunden fysisk aktivitet, vilket har en omedelbar positiv effekt på hälsan och välmåendet hos dina anställda.

  • Teamarbete: "Företagsutmaningen" främjar samarbete och laganda, då deltagarna arbetar tillsammans för att uppnå gemensamma mål.

  • Långsiktig Inverkan: Vårt mål är att skapa varaktiga vanor. Genom att engagera dina anställda i en träningsutmaning hjälper vi dem att bygga upp en varaktig kärlek för fysisk aktivitet som kommer att fortsätta även efter utmaningens slut.

  • Attraktiv Arbetsplats: Genom att satsa på "Företagsutmaningen" visar du som arbetsgivare att du bryr dig om dina anställdas välmående. Det hjälper dig att skapa en attraktiv arbetsplats och dra till dig och behålla talangfulla medarbetare.

Hur Fungerar det?

Vår erfarna personal kommer att samarbeta med er för att skapa skräddarsydda utmaningar som passar er arbetsplats och kultur. Därefter kommer vi att kombinera fysiska träffar och onlineaktiviteter som deltagarna kan följa via vår träningsapp. Genom att använda teknologi och personlig support skapar vi en träningsupplevelse som är både praktisk och inspirerande.


Företagsutmaningen är mer än bara en träningsutmaning - det är en investering i er personal och er företagskultur. Sätt igång er resa mot ett friskare företag redan idag genom att kontakta oss. Låt oss tillsammans skapa en arbetsplats där välmående är i fokus och där era anställda blomstrar både på och utanför arbetsplatsen.


Kontakta oss för mer information och för att komma igång med "Företagsutmaningen." Tillsammans skapar vi en hälsosam, aktiv och engagerad arbetsplats! 💪🏢🌱Comments


bottom of page