top of page

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Uppdaterat: 9 nov. 2023


Det händer mycket i våra sociala kanaler, följ oss gärna!


På Gym 101 Fitness i Anderslöv jobbar vi aktivt med Facebook och Instagram för att inspirera och sprida träningsgläde.


Är du på jakt efter daglig inspiration, träningsråd och ett samhälle av likasinnade individer som brinner för hälsa och fitness?


Då är det hög tid att klicka på "Följ" på våra sociala medier! Här är några starka skäl till varför du inte bör missa att följa GYM 101 Fitness på Facebook och Instagram.

  1. Daglig Motivation: Vårt sociala medieinnehåll är packat med daglig dos av träningsmotivation. Våra inspirerande citat, träningsvideor och bilder på våra framgångsrika medlemmar kommer att få dig att längta efter din nästa träningspass och utmana dig själv att uppnå dina mål.

  2. Exklusiva Träningsråd: Vi delar de senaste tränings- och kosttrenderna, experttips och råd från våra erfarna tränare. Genom att följa oss kommer du alltid vara uppdaterad om de bästa sätten att maximera din träningseffektivitet och optimera din kost för bästa resultat.

  3. Evenemang och Aktiviteter: Vi håller dig informerad om kommande evenemang, workshops, och specialklasser som vi erbjuder. Så du kommer aldrig missa möjligheten att delta i spännande och utbildande träningsaktiviteter.

  4. Gemenskap: Att följa GYM 101 Fitness i sociala medier ger dig en direkt koppling till vår träningsgemenskap. Du kan interagera med andra medlemmar, dela dina framsteg och erfarenheter, och skapa träningsvänner som kan stötta dig på din resa.

  5. Erbjudanden: Ibland erbjuder vi exklusiva specialerbjudanden till våra sociala medieföljare.

  6. Snabba uppdateringar: Genom att följa oss på sociala medier får du snabba och pålitliga uppdateringar om eventuella ändringar i öppettider, träningsrutiner, eller andra viktiga meddelanden.

Maximera ditt gymutbyte och få en närmare och mer engagerad koppling till vårt hälsosamma och aktiva samhälle. Låt oss tillsammans arbeta mot dina träningsmål, inspirera varandra och ha kul på vägen mot en friskare och starkare version av dig själv. Gör dig redo att låta ditt sociala medieflöde bli fyllt med motivation och hälsa – följ oss idag! 💪📱🏋️‍♀️


Comments


bottom of page